floorfacility-logo-diap

< Team

Maak kennis met Oscar Bijlsma

‘’De glans van een vloer weerspiegelt de zorg die eraan besteed wordt.’’

Oscar heeft een indrukwekkende carrière achter de rug voordat hij zich aansloot bij Floor Facility Services als accountmanager.

Met ruim 15 jaar ervaring bij Coca-Cola in de buitendienst heeft Oscar zijn communicatieve vaardigheden sterk kunnen ontwikkelen. Later maakte hij de overstap naar een rol als rayonmanager bij een schoonmaakbedrijf, waar hij zijn basiskennis over schoonmaak opdeed. Deze kennis past hij nu effectief toe op de klant.

Tijdens zijn periode bij het schoonmaakbedrijf raakte Oscar in contact met David de Wit, een van de mede-eigenaren van Floor Facility Services. David zocht toen naar een ervaren accountmanager. Oscars achtergrond bij Coca-Cola en het schoonmaakbedrijf maakte hem de ideale kandidaat voor deze rol.

Sinds mei 2023 zit Oscar bij Floor Facility Services, hij geeft gedegen advies aan klanten op basis van zijn uitgebreide praktijkervaring. Hij neemt graag uitdagingen aan en blijft zelfs bij complexe opdrachten goed bereikbaar.

Zijn aanpak is gebaseerd op het nauwkeurig luisteren naar de klant, heldere communicatie en het waarborgen van hoge kwaliteit.

Floorfacility werknemer Oscra Bijlsma

Oscar Bijlsma

Accountmanager

Advies nodig?

Bel mij

06-42313889

Mail mij

Oscar@floorfacility.nl