floorfacility-logo-diap

Het Floor Care Systeem

Renoveren in plaats van vervangen, voor iedere soort vloer een oplossing. 

Wat is vloer renovatie?

Het Floor Care Systeem is een duurzame werkwijze voor vloeronderhoud. Het is een combinatie van technieken die ervoor zorgt dat vloeren op een milieuvriendelijke en efficiënte manier worden gereinigd en onderhouden. Deze methode zorgt voor:

  • Kostenvoordeel ten opzichte van vervanging;
  • Het verwijderen van krassen en vult deze op;
  • Een verbeterde uitstraling;

Gratis advies

Onze specialisten leggen graag uit wat zij voor jou kunnen betekenen

Voordelen

Door vloeren te renoveren in plaats van te vervangen, wordt de levensduur van de vloer verlengd en wordt er bespaard op kosten van volledige vervanging.

Het renoveren van een oude vloer zorgt voor minder afval. Door te stoppen met het gebruik van polymeer en chemische strippers. besparen we tot wel 80% op chemiegebruik.

Het renoveren van vloeren levert tijdswinst op in vergelijking met het aanbrengen van een nieuwe vloer.

De uitstraling van de vloer en ruimte wordt verbeterd, doordat vlekken of slijtage verwijderd worden, hierbij wordt er ook een nieuwe beschermlaag aangebracht. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende kleuren.

Renovatie van de vloer veroorzaakt minder overlast dan vervanging, omdat het proces veel sneller en eenvoudiger is.

Het Floor Care Systeem is een werkwijze om Linoleum, PVC, rubber, sport- en gietvloeren te beschermen. Het is dus mogelijk om uw oude linoleum vloer op te knappen, maar wij adviseren ook om op nieuwe vloeren direct een coating aan te brengen. 

Hoe werkt het?

Kennismaken

Wij maken graag kennis met je op locatie. Hierdoor krijgen we inzicht in jouw wensen om tot een passende oplossing te komen.

Inspectie van de vloer

We inspecteren de vloer grondig om te bepalen welke behandeling nodig is. We maken een plan van aanpak en bepalen welke reinigings- en onderhoudsproducten nodig zijn.

Advies uitbrengen

We geven advies op basis van jarenlange ervaring op het gebied van vloer renovaties en vloeronderhoud. Met een test in een lokaal/kantoor krijg je een goed beeld van het eindresultaat.

Uitvoering

Behandeling van de vloer met het juiste reinigingsmiddel of onderhoudsproduct. Vervolgens wordt de vloer beschermd met een coating voor een verrassend resultaat.

Onderhoud van de vloer

Na de behandeling van de vloer is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om de vloer in topconditie te houden. Hiervoor kunnen wij samen een meerjarig onderhoudsplan (FloorCare+) opstellen.

Met trots werken wij onder andere voor:

Download onze brochure

Ontdek de voordelen van het Floor Care Systeem en krijg toegang tot waardevolle inzichten en tips om jouw vloeren in topconditie te houden.

Bedankt!

Via de knop hieronder kunt u de Brochure (PDF) downloaden.