floorfacility-logo-diap

< Vloeronderhoud

Pvc vloer onderhouden

Klanten beoordelen ons met een 4.8

4.8/5
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en onderhouden van PVC vloeren. Met trots kunnen we zeggen dat we jaarlijks duizenden vierkante meters PVC vloeren verzorgen en optimaliseren. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om uw PVC vloer in topconditie te brengen en te houden, zodat u kunt genieten van een prachtige en goed onderhouden vloer in uw ruimte.

Benieuwd naar hoe u uw pvc vloer moet laten onderhouden of reinigen? Bij Floor Facility Services  reinigen, renoveren en onderhouden we de pvc vloer op een manier die het meest doeltreffend en duurzaam is.

Deze vloersoort is erg duurzaam, ze hebben een beschermlaag tegen slijtage. Dat betekent overigens niet dat ze onderhoudsvrij zijn. Wij bieden verschillende onderhoudsmogelijkheden aan voor uw vloer!

Naar onderhoudsmogelijkheden >>

Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw vloer of is deze permanent beschadigd? Geen probleem! Onze specialisten helpen u op weg met een renovatieplan of een onderhoudsadvies. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden. 

Ontvang persoonlijk advies
als u een pvc vloer wilt laten reinigen of onderhouden

Bent u niet meer tevreden over uw vloer omdat deze beschadigd is of een smoezelige uitstraling heeft? Het renoveren van een pvc vloer kan de oplossing zijn! >>

Foto voor na reinigen pvc

Gratis advies

Onze specialisten helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden & kosten

Vraag onze hulp bij het onderhouden en reinigen van uw PVC vloer

Wilt u meer weten over het reinigen of onderhouden van uw PVC vloer?
Wij reinigen en onderhouden niet alleen PVC. U kunt bij ons ook terecht voor:
Onderhoud harde vloeren | Houten vloer reinigen | Gymzaalvloer onderhouden

Onderhoudsmogelijkheden

Elke situatie is uniek en heeft een andere onderhoudsmethode nodig, ontdek welke methode voor jouw pvc vloer geschikt is! Wilt u een andere vloer laten behandelen? Ontdek ook de mogelijkheden voor linoleum en tapijt!

Renoveren

Krassen in een pvc vloer zijn de meest voorkomende beschadigingen. Met behulp van het Floor Care Systeem verhelpen wij beschadigingen in de vloer. Door de vloer grondig te reinigen en een coating aan te brengen zorgen we ervoor dat de levensduur van de vloer verlengd wordt. Wist u dat het ook mogelijk is om de vloer een vernieuwde kleur te geven? 

Periodiek onderhoud

Aanbevolen frequentie 1 à 2 x per jaar

Floor Facility Services onderhoudt de vloer met duurzame schoonmaakmiddelen, zodat u kunt genieten van de strakke uitstraling van uw vloer, doordat hardnekkig vervuiling weggenomen wordt! Periodieke onderhoud voorkomt dat de vloer snel slijt, doordat we zand en vervuiling opnemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze services of wilt u meer informatie over het onderhouden van uw pvc vloer? Wij adviseren u graag! Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-064 64 24 en via de e-mail op info@floorfacility.nl, zodat we een offerte voor u kunnen opstellen.

Anderen bekeken ook:

Siergrindvloeren reinigen | Tapijtreiniging Gouda | Dieptereiniging keukens

 

Met trots werken wij o.a. voor:

floorfacility-referentie-'s Heeren Loo
floorfacility-referentie-Fugro